Algemene voorwaarden

Nabehandeling
De permanente make-up behandelingen zijn inclusief gratis nabehandeling. De gratis nabehandeling dient minimaal 6 en maximaal 10 weken na de eerste behandeling plaats te vinden. Na de eerste afspraak wordt de nieuwe afspraak ingepland voor de gratis nabehandeling. Na 10 weken vervalt de optie voor de gratis nabehandeling. Zeg je de afspraak voor de nabehandeling binnen 48 uur voor de afspraak af of kom je niet op je afspraak? Dan vervalt de gratis nabehandeling. Je kunt dan wel een betaalde nabehandeling boeken.

Extra nabehandeling
In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat de huid het pigment niet goed opneemt. Dit is van te voren niet te voorspellen en er kan daarom vooraf geen garantie worden gegeven op het eindresultaat. Indien de huid teveel pigment heeft afgestoten is het wel mogelijk een extra nabehandeling in te plannen (hier zijn kosten aan verbonden). Deze behandeling dient plaats te vinden binnen 10 weken na de laatste behandeling.

Annuleringsbeleid nabehandeling bij zwangerschap
Bij zwangerschap tussen de 1e behandeling en de nabehandeling vervalt de optie voor gratis nabehandeling. Na de zwangerschap geldt het tarief van een nieuwe behandeling.

Oude permanente make-up elders gezet
Indien je reeds elders geplaatste permanente make-up hebt, verzoeken we je om ons eerst foto’s te sturen van de huidige staat van je wenkbrauwen. Aan de hand van deze foto’s beoordelen we of een nieuwe permanente make-up behandeling mogelijk is. Dit geldt ook voor littekens in het te behandelen gebied van de huid. Pas na onze goedkeuring kun je een afspraak boeken.

Menu