Lash lift

Maak direct een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak bij Skin by Mooii. Selecteer de door jou gewenste behandeling(en), dag en tijd. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van de afspraak in je mailbox.

Lash lift

Een lash lift geeft je een mooie oogopslag, zonder gebruik van mascara. Het is een behandeling van de eigen wimpers waarbij deze gelift worden door siliconen pads. De pads behandelen alle wimperhaartjes. Het gebruiken van een wimperkrultang of mascara is dus verleden tijd! Bij de lash lift maken wij onder andere gebruik van de merken Elleebana en Mrs Lashlift.

Over lash lift

De behandeling is geschikt voor alle wimpersoorten, zowel kort als lang. De techniek lift de wimperhaartje omhoog, waardoor er een open blik gecreëerd wordt. Het oogt natuurlijker dan eyelash extensions en is daarbij ook veel minder gedoe. Het is prijstechnisch ook veel aantrekkelijker. Het resultaat van een lash lift blijft tot wel 8 weken zichtbaar. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. De lash lift wordt vaak gecombineerd met het verven van de wimpers. Wanneer je dit doet kan de mascara zeker de deur uit!

Lash lift
Waarom kiezen voor een lash lift?

Natuurlijke uitstraling

Het resultaat blijft zo’n 8 weken zichtbaar

Geen wimperkrultang en mascara meer nodig

Extensions worden overbodig

Niet schadelijk voor de wimpers

Douchen en zwemmen is geen probleem

Maak een afspraak

Laden...
Menu