Ontharen

Maak direct een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak bij Skin by Mooii. Selecteer de door jou gewenste behandeling(en), dag en tijd. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van de afspraak in je mailbox.

Ontharen

Ontharen doen we bij Skin by Mooii met een methode genaamd candying. Dit is een natuurlijke, effectieve methode voor het verwijderen van lichaamsbeharing. Candying is toe te passen op de wenkbrauwen, kin, lip, het totale gelaat, de benen, oksels, armen, rug en buik. Wij maken gebruik van het merk Scandinavian Skin Candy. Dit is een professioneel candying merk uit Finland. Alle pasta’s van Scandinavian Skin Candy zijn 100% natuurlijk bevatten xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend, hygiënisch en makkelijk hanteerbaar maakt.

Hoe werkt candying

Bij candying wordt je huid met liefde behandeld. Het is niet pijnlijk en zorgt niet voor huidirritaties. Na de behandeling voelt je huid heerlijk zacht aan, je huid wordt namelijk meteen gescrubd. De pasta’s zijn gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Hierdoor is het veilig te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een allergie, droge psoriasis of eczeem. Door toevoeging van xylitol bevat de pasta suikeralcoholen, die de pasta ook hydraterend en antibacterieel maken.

Ontharen met skin candy
Waarom candying met Scandinavian Skin Candy?

100% natuurlijke ingrediënten

Bevat xylitol

Makkelijk hanteerbaar

Verwijdert ook de kortste haartjes

Antibacterieel/hygiënisch

Minder roodheid en irritaties

Heerlijke zoete geur

Maak een afspraak

Laden...
Menu