Wenbrauwen en wimpers verven

Maak direct een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak bij Skin by Mooii. Selecteer de door jou gewenste behandeling(en), dag en tijd. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van de afspraak in je mailbox.

Wenkbrauwen/wimpers verven

Ook voor het verven van de wenkbrauwen en wimpers kun je bij Skin By Mooii terecht. Hierbij maken we gebruik van verf die speciaal ontwikkeld is voor het verven van fijne haartjes. De wenkbrauw- en wimperverf bevat een laag percentage waterstofperoxide, waardoor de haartjes niet beschadigd worden. De verf blijft op de wimpers zo’n 3 tot 4 weken zitten, op de wenkbrauwen 3 tot 6 weken. Het vervaagt geleidelijk. De behandeling is pijnloos, het kan wel zo zijn dat de ogen wat gaan prikken of geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. Na het verven van de wenkbrauwen of wimpers zul je minder make-up nodig hebben

Verven van wenkbrauwen

Verven met henna

Voor het verven van de wenkbrauwen kun je bij ons ook kiezen voor henna. Bij een behandeling met henna worden niet alleen de haartjes, maar ook je huid geverfd. Het geeft je daardoor strakkere en vollere wenkbrauwen. Het effect blijft tot 2 weken op de huid en 5 tot 6 weken op de haartjes zichtbaar. Bij henna komt er geen ammoniak en oxidant aan te pas, het is 100% natuurlijk.

Maak een afspraak

Laden...
Menu