Over ons

Maak direct een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak bij Skin by Mooii. Selecteer de door jou gewenste behandeling(en), dag en tijd. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van de afspraak in je mailbox.

Over ons

Skin by Mooii zet zich vanaf 2013 in voor beautybehandelingen, huidverbetering, en een ‘sunkissed skin’! De behandelingen die wij aanbieden zijn niet belastend voor de huid. De producten die in de salon gebruikt worden zijn dan ook zo huidvriendelijk als mogelijk en daarbij ook proefdiervrij. Wij zijn gek op het mooier maken van mensen, met liefde voor de huid.

Logo Skin by Mooii

Over onze salon

Onze salon is GGD gekeurd en voldoet dan ook aan alle eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Specialiste Manuela is officieel gediplomeerd na het volgen van de opleiding Allround PMU aan de Nederlandse Vakschool SkinQuip. Deze vakschool is CRKBO geregistreerd. Tijdens de opleiding tot allround permanente make-up specialiste hebben wij kennisgemaakt met het merk Swiss Color. De pigmenten van Swiss Color zijn vrij van ijzeroxides en gebruiken wij ook in de salon.  

Wenkbrauwen van vrouw worden behandeld met permanente make up
Skin by Mooii is

Gediplomeerd en gespecialiseerd

GGD gekeurd

Huidvriendelijk

Proefdiervrije producten

Menu