PMU behandelingen

Maak direct een afspraak

Maak snel en eenvoudig een afspraak bij Skin by Mooii. Selecteer de door jou gewenste behandeling(en), dag en tijd. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van de afspraak in je mailbox.

Algemene informatie

De PMU behandeling is inclusief shaping, styling en nabehandeling. Deze vindt zes tot tien weken na de eerste behandeling plaats. Bij de nabehandeling kunnen correcties worden aangebracht en kan het pigment indien gewenst intenser worden gemaakt.

Voor het boeken van alle PMU behandelingen dient een aanbetaling van 50 euro te worden voldaan. Dit bedrag wordt verrekend met het totaalbedrag. Met de aanbetaling ben je verzekerd van een tijdslot bij Skin by Mooii en reserveer je de exclusieve tijd en aandacht van onze PMU-specialiste. Je geeft ons hiermee ook het vertrouwen dat je een overtuigende beslissing hebt genomen om een PMU behandeling te ondergaan.

Lange gekrulde wimpers

Wenkbrauwen

Hairstroke

De hairstrokes techniek is een speciale techniek wat een mooie, volle en natuurlijke look geeft aan de wenkbrauwen. Je wenkbrauwen zullen bijna niet van het ‘echt’ te onderscheiden zijn.

Powderbrows

Bij deze techniek wordt er een zachte ‘schaduw’ achter je wenkbrauwhaartjes gepigmenteerd. We bouwen de schaduw op van licht naar donker, vanaf de aanzet tot het staartje van de wenkbrauw. Dit resulteert in mooie strakke en volle wenkbrauwen. Dankzij het poedereffect lijkt het alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder/potlood hebt ingekleurd.

Lippen

Lipliner

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur die wordt gekozen zal zo dicht mogelijk bij je eigen lipkleur liggen. Lichte symmetrie kan hier bijvoorbeeld mee opgelost worden.

Lipliner met schaduw

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Met deze schaduwtechniek kunnen ook grote oneffenheden en asymmetrie gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Full lips

Bij deze behandeling worden de lippen volledig ingekleurd in een kleur naar keuze. Dit kan met of zonder een duidelijke lipliner. De full lips behandeling is ideaal wanneer je lippen hebt met weinig kleur of wanneer er veel oneffenheden gecorrigeerd moeten worden.

Permanente make-up is een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Denk er aan dat je pas 4 weken na het plaatsen van fillers een permanente make-up lippen behandeling kunt doen. En andersom geldt dat je 9 weken na het plaatsen van lippigmentie weer lipfillers kan nemen. 

Close up van de lippen
Eyeliner permanent

Ogen

Infralash

Bij deze behandeling wordt er voorzichtig een subtiel lijntje tussen en net boven de wimperrand geplaatst. De wimperrand lijkt hierdoor voller. Infralash is niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. De infralash behandeling is ook erg geschikt voor heren!

Eyeliner inclusief infralash (boven, onder of boven en onder)

Deze behandeling is perfect voor vrouwen die elke dag zelf eyeliner aanbrengen. Een permanente eyeliner geeft je een frisse blik, net als de eyeliner die je zelf aanbrengt. Je kunt ervoor kiezen om de eyeliner in een wing te laten eindigen. De eyeliner is maximaal 2 mm breed. Voor een bredere eyeliner geldt een meerprijs.

Menu